REGULILE CASEI

Suntem bucuroși să vă avem ca oaspeți și vă urăm bun venit!

Vă rugăm să acordați câteva momente pentru a parcurge regulamentul de ordine interioară prezentat mai jos, care are rolul de a stabili premisele funcționării pensiunii în condiții civilizate, conform normelor legale.

Acest regulament se aplică tuturor oaspeților, care îl acceptă prin însuși faptul cazării lor în pensiune și trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Nerespectarea acestora de către oaspeți obligă administratorul la luarea măsurilor de neacceptare sau excludere a acestora din locație.

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

CONDIȚII GENERALE

Oaspete este orice persoană cazată sau care beneficiază de orice serviciu al unității noastre de cazare.

Cazarea în pensiune se face la recepție, prin completarea fișei de anunțare a sosirii și plecării pe baza actului de identitate valid. Din momentul preluării cheii de la recepție, oaspetele răspunde pentru camera rezervată.

Prin completarea și semnarea fișei de anunțare a sosirii și plecării, oaspeții unității de cazare confirmă faptul că au citit și au acceptat acest regulament, inclusiv acordul pentru Confidențialitate și Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR), conform Anexa 1.

Pentru a vă asigura cele mai bune condiții de cazare și confort, vă rugăm să tratați cu grijă dotările și ambianța spațiilor Casei Ianuș.

Pentru plata serviciilor la CASA IANUȘ sunt acceptate cărţile de credit (Visa, Mastercard, Maestro), plata numerar (RON), transfer bancar sau tichete/carduri de vacanță. În acest ultim caz, vă rugam să țineți cont că este obligatoriu ca titularul tichetelor/cardurilor de vacanță să fie persoana care beneficiază de serviciile de cazare și masă, iar facturarea se va face doar pe numele acestei persoane.

CASA IANUȘ nu percepe taxă pentru Internet și nu își asumă răspunderea pentru eventualele defecțiuni sau a lipsei sporadice a semnalului cauzate de furnizorul de internet sau a suprautilizării acestuia de către oaspeți.

Pensiunea dispune de parcare proprie în interiorul unității, în limita locurilor disponibile, și este gratuită. Nu se fac rezervări pentru locul de parcare. Parcarea este supravegheată video 24/24 ore. Deși luăm toate măsurile de precauție, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau daune. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

Pentru oaspeții pensiunii, parcarea bicicletelor este gratuită. Recomandăm oaspeților noștri să se asigure că bicicleta este prevazută cu dispozitiv antifurt. Nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau daune.

Oaspeții sunt informați în momentul cazării în legătură cu Regulamentul de Ordine Interioară și Anexa 1 – Confidențialitate și Protecția datelor cu caracter personal (GDPR), care sunt afișate la recepție, în living și în fiecare cameră/apartament. De asemenea, sunt disponibile pe site-ul nostru www.casaianus.ro.

Vă rugăm să respectați prevederile Legii nr. 61/1991, privind normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Constituie contravenții tulburarea, fără drept, a liniștii celorlalți oaspeți și a vecinilor proprietății, prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă, tulburarea liniștii locatarilor între orele 22:00-8:00 și 13:00-14:00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în interiorul pensiunii, organizarea de petreceri cu caracter privat și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea oaspeților sau vecinilor. Nerespectând legea, puteți fi sancționați cu amendă contravențională aplicată de către organele de Poliție, cuprinsă între 500 – 1500 lei (pentru o singură abatere).

BUCĂTĂRIA, SPAȚIUL DE SERVIT MASA, GRĂTARUL ȘI VATRA/PROȚAPUL

Bucătaria este pusă la dispoziția oaspeților numai în situația închirierii integrale a pensiunii de către un singur grup care a optat pentru autogospodărire. În toate celelalte situații, bucătăria este spațiu privat. Se poate oferi acces limitat, la cerere, și numai în condiții acceptate de către administrator și oaspeți, de comun acord.

Spațiul pentru servit masa este spațiu comun și este pus la dispoziția tuturor oaspeților. Aceștia pot solicita vesală și ustensile personalului pensiunii.

Grătarul din curte și vatra pentru ceaun sunt puse la dispoziția oaspeților, la cerere. CASA IANUȘ vă va oferi asistență dacă doriți să le folosiți. (vezi și TARIFE)

 Grătarul, vatra funcționează cu cărbuni de lemne sau brichete. Se pot folosi așchii de lemn pentru aprinderea cărbunilor. ESTE INTERZIS FOCUL PE BAZĂ DE LEMNE SAU CĂRBUNI FOSILI.

În situația în care locația a fost închiriată integral de un singur grup care dorește autogospodărirea, vă rugăm să respectați următoarele:

REGULI DE ORDINE INTERIOARĂ CASA IANUȘ

CASA IANUȘ se află într-o zonă rezidențială, înconjurată de case particulare. Noi punem un mare accent pe liniște, deoarece conceptul de bază este ca pensiunea noastră să ofere un mediu de relaxare oaspeților și să asigure același lucru și pentru vecini.

În afara orelor de liniște, instrumentele muzicale sau echipamentele de amplificare a sunetului se vor folosi în limitele în care nu tulbură liniștea vecinilor.

Dacă, pe durata șederii, se vor înregistra plângeri din partea vecinilor către organele de poliție, administratorul își rezervă dreptul de a permite accesul autorităților pe proprietate și de a furniza acestora toate informațiile necesare.

 În cazul în care reclamațiile se soldează cu sancțiuni materiale, oaspetele care a încălcat regulile va fi responsabil cu achitarea amenzilor și/sau daunelor provocate.

  În situația în care împotriva unui oaspete se înregistrează plângeri repetate, administratorul îți rezervă dreptul de a anula rezervarea, iar oaspetele are obligația de a părăsi locația imediat, în prezența personalului administrativ și/sau, după caz, a orgamelor de ordine.

Oaspetele va răspunde de orice sancțiune adusă pe motiv de tulburare a liniștii publice și va achita amenzile, daunele și cheltuielile pentru care se face vinovat pe parcursul șederii sale la CASA IANUȘ.

Sunt interzise:

Este obligatoriu pentru oaspeți:

 Alte mențiuni:

În caz de incendiu sau alte situații de urgență, vă rugăm să anunțați imediat personalul pensiunii.

CASA IANUȘ este echipată cu detectoare de fum și stingătoare de incendiu marcate corespunzător.

Întreaga incintă este supraveghată video în permanență pentru monitorizarea accesului în locație.

Orice abatere de la prezentul regulament poate duce la acționarea butonului de panică. În acest caz, firma de pază și protecție va interveni și va lua măsurile de cuviință. Intervenția este contra-cost, iar cel care a provocat-o va trebui să suporte integral costurile financiare.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru pierderea sau dispariția lucrurilor personale lăsate nesupravegheate.

Clientul trebuie să se conformeze uzanțelor hoteliere. Acesta va trebui să respecte atât liniștea în spatiul de cazare, cât și normele de conviețuire socială și cele morale.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea și accesul în unitate clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii CASEI IANUȘ sau deranjează alți clienți.

Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări a bunurilor materiale aparținând SC CASA IANUȘ SRL va fi suportată de către cei care se fac vinovați de producerea daunelor.

Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din locație clienții indezirabili.

Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării acestor termeni și condiții, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibil, aceasta va intra sub jurisdicţia instanțelor judecătorești.

CASA IANUȘ nu acceptă cazarea minorilor care nu sunt însoțiți de părinți sau reprezentanți legali, cu excepția celor aflați în drumeție, excursie, cantonament sau tabară.

Ținând cont de cele menționate mai sus, NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.

PROTECȚIA MEDIULUI

Nu uitați că apa este una dintre principalele resurse naturale și nu toți oamenii beneficiază la discreție de aceasta. Apreciați acest beneficiu și economisiți-o! Nu așteptati până în momentul în care veți fi privat de ea.

Din dorința de a proteja mediul înconjurător, vă rugăm să nu aruncați în canalizare plastic, hârtie nedegradabilă, șervețele umede, scutece, substanțe chimice sau care nu se descompun.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur cât mai plăcut la CASA IANUȘ!